Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

485. Rozpoznávání

485. Rozpoznávání

.
.
.
.
.
.





Odešel jsi najít pradávnou minci
která určuje tvůj původ
a pod klenbami společnosti
dává ten prvotní lesk



na cestě křižovatky
co za pár slz a úsměvů
prodají i jinou trasu


...pošlou dál



pak v korunách stromů zašumí poznání
a pod mechem lidských schránek
začínáš tušit že hřiby

nerostou jen po rozbití atomu
.
.
.
.
.
.
Publikoval(a): Robin Marnoli, 29.11.2013
Přečteno (97x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Last, Květka Š., Cecilka, modrá

Spodek

Stránka generována 15.5.2024 22:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti