Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Je mi neveselo

Je mi neveselo

Psavec Básně » Smutné

Anotace: Smutný život proutníka.

Nezmar jsem, však smůla dámy,
finance mi odebrány,
s proutníka se loudil stává,
zálety své oplakává.

Bez peněz jsem jenom děda,
mladice mi žádná nedá,
abych nelhal, moc se snažím,
po děvčatech stále bažím.

Zálohové láhve sbírám,
protože už touhou zmírám,
než však tu sumu seženu,
svádím teď jednu stařenu.
Publikoval(a): Psavec, 29.11.2013
Přečteno (187x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pepinna, Henriette, Květka Š., děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 04:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti