Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozloučení

Rozloučení

Lavanta Básně » o Lásce

Anotace: Všechno jednou končí, liší se však okolnosti.

Nalhávat si něco nemá cenu,
nikdy nepřestaneš milovat jinou ženu,
nikdy se ji nebudu moci rovnat,
chvíli trvalo si to v hlavě srovnat.

Teď už je to dlouho co jasno mám,
po dovolené přestaneš být sám,
nevrátíš se a bude pokračování,
navždy skončí naše sbližování.

Jede tam i žena Tvého srdce,
které jen pro ni bije prudce,
tak jako pro mne by nebilo nikdy,
ani dnes, za měsíc, ani nikdy jindy.

Ukončení našeho vztahu je nutné,
přiznávám, je to pro mě smutné,
ale nemá význam jen snít,
život se musí na plno žít.

Tak ho žij jak uznáš za vhodné,
ber jen to co bude výhodné,
už nikdy ji nedovol, aby Ti ubližila,
a znova Tě před sebou samým ponížila.

Uchovej si hezkou vzpomínku,
na naši lásku "na chvilku",
vždy v dobrém si na Tebe vzpomenu,
a na to co bylo nikdy nezapomenu.

Děkuji Ti.
Publikoval(a): Lavanta, 29.11.2013
Přečteno (243x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Last, a1ička, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti