Bezbranný
Bezbranný
Anotace: Bije ma mami, bojím sa uja, pomôžu rany, pýtam sa tu ja?
Bije ma mami,
bojím sa uja,
pomôžu rany,
pýtam sa tu ja?
Malé dieťa bezbranné,
kopané do telíčka,
znáša keci prehnané,
asi pôjde do nebíčka.
Nepomáha záchrana,
matka utiera si slzy,
teraz bez dieťaťa viazaná,
strašne ju to mrzí.
Bolesť v duši ostane,
rozíde sa s vrahom dieťaťa,
dieťa však z hrobu nevstane,
basa je pre vraha zakliatá.
Ružičky malé,
na hrob položené,
psychycké stavy žene,
z tela nik nevyženie.
Publikoval(a):
dodky, 27.11.2013