Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Je nic vůbec veličina

Je nic vůbec veličina

Puris Básně » ?nezařazené?

Anotace: Odkrývání svého nitra je látka jenom pro dobré přátele.

Deníček se plní řádky
ústřižků se vzpomínkami
proč nám jenom zůstanou
všechny co nás napadnou

Rozdal jsem všechno
a moc pomohl
víc už nemohu
ani žebrat
jsem předobrazem
být sám sobě
na obtíž

Nakonec se převtělím
do vzduchoprázdna
jde jen o to
aby mě přijalo
Publikoval(a): Puris, 24.11.2013
Přečteno (56x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: modrá, Kytka62

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 23:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti