Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dopis bankovního ústavu svým ovečkám

Dopis bankovního ústavu svým ovečkám

Lionel Básně » Srandovní

Anotace: Báseň vznikla jako reakce na neustálé snižování úroku z vkladů a devalvaci koruny ze strany ČNB

Vážený kliente,

už nás fak neserte,
peníze nám dejte,
ale víc nežádejte.

Radíme Vám dobře,
každému, kdo spoře,
zbyde jenom hoře,
vzpomínky na moře.

Půjčku si hned vemte,
úrok nekoukejte,
duši zaprodejte,
ale víc nežádejte.

S úctou Vás zdraví,
poradce Váš hravý,
přeje pevné zdraví,
jste pro nás to pravý.

P.S.: Hezky utrácejte!
Publikoval(a): Lionel, 24.11.2013
Přečteno (418x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti