Už odchází...
Už odchází...
Anotace: * * * než se nadějeme, přindou Vánoce * * *
Už odchází…
… poslední lístek ze stromu padá,
slunce ukázalo nám svá záda,
ano, už skončila jeho vláda…
Barvy dávno upadly do neznáma,
brzy vstane panovnice dáma,
několik měsíců pobude s náma…
Všechno do bílé barvy ona zahalí,
po blízkém okolí, i do širé dáli,
kdo se neschová, mrazem popálí…
Snad občas, Slunce, zavítá mezi nás,
život půjde tak o trošku jistě snáz,
když odhalí nám spousty zimních krás…
Tak navštíví nás brzy zima…
… jako "Neobyčejný život Timotiho Greena"
Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a):
NikitaNikaT., 24.11.2013