Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
... tak to je opravdu úžasná záplava myšlenek, tohle bude evidentně těžké sousto pro někoho, kdo má rád dětské říkačky..... super!
22.12.2013 6:19 | MartyH.
Email:
Heslo: