Zakázaná láska
Zakázaná láska
Anotace: snad jednou, někde v budoucnosti....
Střípky okamžiků se rozplynuly v prach,
zdá se to jako velký krach.
City mé musí být odepřeny
a brány k tobě navždy uzavřeny.
Již kopu si hrob a stavím kříž,
pak už mne nikdy neuzříš.
Srdce mi odešlo, umřelo,
aby tě trápením nepřemohlo.
Snad v příštím životě
budeme čelit společně náhodě,
cesty naše se znovu spojí
a my budeme konečně svoji.
Publikoval(a):
NIXI, 23.11.2013