Slza
Slza
V slzách
mlží se odraz
zrcadla...
Bez smutné tváře,
která pláče.
Oči jako prameny řek,
koukám,
jak ten slabý proud stek...
A kape do sklenice,
mnoho vody dlužíce,
neví...
Proč to vlastně brečí?
Ze smrti svých blízkých.
Aby uhasila oheň v píci.
A jejich popelu měla plné mísy.
To vše...
...
...
Vidím v ohni svíčky.
Publikoval(a):
Num..., 23.11.2013