Milování
Milování
Chtěl bych tvou branou
vstoupit na louku ještě
mnou neohranou.
A svým rýčem
útočit v Tobě láskou
spojenou s chtíčem.
Tvou horkost cítit
k hrotům tvých ňader pevně
tvrdě se vsítit.
Pít tvoje ústa
a s Tvým tělem na věky
klouzavě srůstat.
Hladit hadí háv
na stehně na zádech
pln sopečných láv.
Vytrysknout s Tebou
současně nad sopečně
sevřenou zévou.
Publikoval(a):
ydnAxX, 22.11.2013