Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zase Ty!

Zase Ty!

NIXI Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Večerní rozjímání se sklenkou vína a perem v ruce

Co krásnějšího než noční nebe?
Možná mít tě vedle sebe!
Do očí ti dlouze hledět
a možná trochu vědět,
že někde uvnitř tebe,
pro mne tvoje srdce tepe.
Publikoval(a): NIXI, 22.11.2013
Přečteno (493x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti