Bezradný milenec zimy
Bezradný milenec zimy
Anotace: O tom co lze obtížně vstřebat...
Havrani, pole zmrzlé, nebe šedivě temné,
elegance vdovy smutné.
Srdce se raduje, pláče, smutne.
Kolena lámou se pokorou
a opět pýchou se vzpřimují.
Bezradnost panice před lásky akty,
Zoufalý virtuoz co nezná takty.
Hněte mnou vášeň,
bolestí vláčním.
Před krásnou milenkou,
bezradně lačním.
Převýšen krásou a naplněn pocity,
odcházím prahnoucí,zpět do své nicoty
Publikoval(a):
otevřená konzerva, 21.11.2013