Hodina češtiny
Hodina češtiny
Anotace: Sem se nudil o hodině, tak sem psal. :D
Na češtině každý den,
zdá se mi tu hezký sen.
Zdá se mi že jsem teď doma,
že mám velmi silné kóma.
Ze strojů mě odpojí,
v nebesích mě hledají.
Odcházím na lepší místo,
v tom mě vzbudí soused Hnízdo.
Úča mě prý vyvolala,
u toho si zpívala.
Byla totiž na cracku,
teď odešla bez breku.
Publikoval(a):
davidziak, 21.11.2013