Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

().()

().()

(Z)buchnu

na studený chodník



(Ne)máslo

namažu

na gumový rohlík



(S)vleču

se společně

s černou tmou



a (ráno)

v jedenáct

mě panáci v rexlexních vestách

zametou



...



políbit zrcadlo

než chlapy

co jsou (v)ranní











do kávy spadnul brouk















tak radši cigaretku

a pak

s(r,p)aní
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 20.11.2013
Přečteno (49x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Vincente

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti