Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Po kapkách dáváš mi lásku

Po kapkách dáváš mi lásku

Po kapkách dáváš mi lásku,
A já chci vodopád,
Chci topit se v tobě a snad se i rozpustit,
A ne jen před dveřmi stát.

Chci vstoupit a z tebe se radovat,
Chci i bez pozvání jít,
A nechci se pořád jen strachovat,
Chci konečně najít klid.

Klid skrytého lesního zákoutí,
Kde jenom vítr dlí,
Ten vítr nesoucí naději,
Že lidé nejsou zlí.

Tak nenech mé srdce zahořknout,
A pozvi mě k sobě dál,
Když sny se ti kradou za víčka,
A s nimi snílek, který tě odjakživa miloval.
Publikoval(a): snílek z Olomouce, 19.11.2013
Přečteno (410x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti