Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Propast vzpomínek

Propast vzpomínek

NIXI Básně » Láska ... zklamání

Anotace: sděluji světu, co v nitru mne sžírá

Jsi propast pro mou duši,
co se choulí a tuší,
že konec je tak blízko.
Když se pak v dálce blýsklo
a hřmění kolem znělo,
za srdce se zachytilo
malé snítko bolístek,
jak z vlasů malých blondýnek
vzít jen pár vzpomínek.
Publikoval(a): NIXI, 19.11.2013
Přečteno (229x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 02:15
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti