Pravá láska
Pravá láska
Anotace: Jednou ji najdu.
Jednou se půjdu projít
a najdu pravou lásku na chodníku
jak se tam válí
bezmocná a pokořená
protože ji nikdo nebral vážně.
Jen si tak vyrazím na procházku
protože láska mě zase dovede k slzám
ta nesprávná, marná a jednostranná
a najdu ji
tu jednu jedinou.
Vrátím se domů promrzlá
s rukama v kapsách
a v srdci klid
že jsem ji našla
a půjčila jí kabát.
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 16.11.2013