Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

inzerát

inzerát

kolopoiu Básně » ?nezařazené?

Anotace: Lechtivé plácání

Koupím frndu se slevou,
lépe pravou,než levou.
Málo jetou,zánovní,
ať vydrží mi mnoho dní.
Neví někdo o ní?
nechť je malá a voní.
Holou,nebo i s chloupky,
hlavně,že ukojí mé choutky.
Je-li možná prohlídka a také ji projet,
+dvě stehna a dvě lýtka,
aby byla jen moje.
Co tak obchod výměnný?
Láska,strava,bydlení?
Nebo leasing jazykový
a přidám vibrátor-skoro nový.
Dohodneme se?
Frndy nerostou v lese.
Nebude litovat
po natržení ji mohu i snýtovat.
Publikoval(a): kolopoiu, 16.11.2013
Přečteno (67x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti