Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Davide, to je dáno dnešní dobou, kdy vlastní prospěch převažuje nad citem a spoluúčastí s jinými.
15.11.2013 9:49 | děda včela
Jo jo, tak to bohužel je.
14.11.2013 22:17 | FunTom
Email:
Heslo: