Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zoufání

Zoufání

Averzus Básně » Smutné

Anotace: Asi jsem ztratil víru v technicky slušné rýmy.

Co jsem se nahledal klidu a míru
co jsem se načekal rozumných slov
všechno je jinak - nemám už sílu
nemám už proč hledat - něco co není.

Chci vědět mnohé a nevím nic
co je to pravda - co je to svět
uvíznout v pasti - navždy jsem mršinou
s takovou myšlenkou - chmury mě neminou.
Publikoval(a): Averzus, 14.11.2013
Přečteno (176x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZENITZERO666, Lugilla

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti