Posláno po vodě
Posláno po vodě
Anotace: ...znáte to, svitek se stočí do lahve, zazátkuje...
Toužím
pro tebe řádky psát
a dát jim dotek plný něhy,
aby tě mohly objímat
a žádný z veršů nebyl němý...
Toužím
ti pár slov zašeptat
a přitom velmi jemně líbat,
abys pocítil, že mít rád
dokáže vážně dávat křídla...
A tvou touhu mít na dosah,
na sucho polknout dlouhou žízní...
toužím pro tebe řádky psát
být chvíli tím, co nesmí vyznít
do prázdna...
Publikoval(a):
Cecilka, 14.11.2013