Můj
Můj
Můj
Houstne vzduch a kalí se voda v tůni.
Vítr čechrá mé dlouhé černé vlasy.
Přicházíš- slyším Tvůj dech, cítím Tvou vůni.
Lesem se ozývají nás dvou hlasy.
Láska- ten hřejivý cit spojí naše srdce.
Tvá ústa bloudí po celém mém těle.
Miluji, když objímají mi pas Tvé ruce.
Cítím se krásně, svobodně- cítím se skvěle.
MS
Publikoval(a):
Mayknka, 14.11.2013