Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozbitý

Rozbitý

Ve střepech rozbitých zrcadel,
Pokouším se zahlédnout odrazy minulosti,
A střepy mě řežou a krvácím,
A topím se ve své bolesti.

Přede mnou cesta bez cíle,
Pořád jen bloudím a klopýtám,
Ohlédnu se a stejně nic nevidím,
A jen tiše slzy polykám.

Ubohost lásky a toužení,
Vidím teď jasněji než kdy dřív,
Nemůžu přestat milovat
A nemůžu přestat myslet na svůj Hřích.
Publikoval(a): snílek z Olomouce, 13.11.2013
Přečteno (167x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hajsfer, Robin Marnoli, a1ička, Cecilka, děda včela, Kytka62, Formis

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti