Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska (Milování)

Láska (Milování)

Mochomůrka Básně » o Lásce

Anotace: O*8*O*8*O*8*O*O*8

Není představou je svojí vlastní hrou
šarmantní, nezbednou, nekonečně bezednou.
Je chřípím zabořeným do vlasů
špetkou pepře v koutku oka
miluj, miluj, miluj, zasyrova, zadivoka.
S kyprou hlínou v hrudi
miluj krátce, miluj dlouze
něhou vlka vyjícího v touze.
Miluj sám
jak ten, co zeleným uchem naslouchá.
Miluj v páru
s medvědí silou, s tělem hasnoucím k ránu.
Publikoval(a): Mochomůrka, 13.11.2013
Přečteno (343x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti