Skála
Skála
Anotace: žít si ve snech, to by bylo něco.....
Z lásky stvořená skálo- pojď ke mě blíž!
Vyrvy kořeny z mrtvých těl pohřbených v lůnu Země.
Vynes mé tělo k oblakům, či ještě výš!
Ukaž mi nebe a snes lásku i na mě.
Duši mi spaluje pekla temný oheň,
jak pálí to v srdci, jen tvář se směje.
Jsem jak vláčená na laně za velkým koněm,
tělo mě bolí, krvácí, ale láska- hřeje.
MS
Publikoval(a):
Mayknka, 13.11.2013