Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

U oltáře

U oltáře

terys Básně » o Lásce

Anotace: Svatba se špatným koncem

Potůček slz,
co teče ti po tváři,
proteče skrz,
na roucho faráři.

Pak vzpomínku v hlavě,
jisto jistě vytváří ,
lituji okamžiku,
kdy vešla jsem k oltáři.

Celá v bílém,
šaty ke kotníkům,
jen chyběla láska,
k sedmi trpaslíkům.

Závoj k pasu,
bílý jak mrak,
skončila jsem na kolenou,
jak opilý vrak.

Od oltáře utéci,
šaty rychle vysvléci,
a už nikdy více,
na sebe neobléci.
Publikoval(a): terys, 11.11.2013
Přečteno (127x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: nikuše

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti