Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Zahodí,nezahodí

**Zahodí,nezahodí

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: to já nevím...asi ano

~Snář~
~~~~~~~~
Ona snad zahodí
ten starý snář
podle ní je to veliký lhář
měla v životě jen velkou lásku mít
a nikdo ji neměl ublížit.
Tvé srdce
už láskou k ní nehoří
to její se utápí jak v moři,
tvé srdce
láskou plane k jiné
její srdce bez lásky hyne,
tvé oči
se jenom vysmívají
jí z očí slzičky popadají,
tvé rty
že miluješ,jiné šeptají
její rty už slova miluji tě
snad ani neznají.
Proč láska
mezi vámi zmizela?
Ona se vám po létech zcizila?
Teď zbyla ji jen bolest
na kterou se stále hledá lék
a taky pár
někdy i milých vzpomínek.
Tu knihu snů
nabídne v antikvariátu k prodeji
sbalí ti kufr a prosí tě,
raději už odejdi.

Ty se chceš vrátit? Ale né,
už není krok zpátky
do lásky zrazené.
Ona má jiného
a ne už podle snáře,
vidíš?
Teď právě říkají si „ano“
u oltáře.
~~~~~~~~~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 10.11.2013
Přečteno (103x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Cecilka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti