Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snívam si svoj sen.

Snívam si svoj sen.

dodky Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: V zápale hry a zo strachu, po jeho smrti vzal som lopatu. Kopem hrob čo bude na mieru, s chrbáta mu ťahám ostrú sekeru.

V zápale hry a zo strachu,
po jeho smrti vzal som lopatu.
Kopem hrob čo bude na mieru,
s chrbáta mu ťahám ostrú sekeru.

Nechcem sa hrať na zabíjanie,
toto nieje v mojom pláne.
Chcem si užiť život v meste,
nepotrebujem miesta tesné.

Basa sa nehodí k mojej pleti,
kopem ďalej nech ho nenájdu deti.
Nech je hlboko čo to pôjde,
už ho nemôžem mať na pôde.

Stále sa bojím policajného zásahu,
zložil som sám pre seba prísahu.
Tajiť všetko čo som spáchal,
neprezradiť kde sa flákam.

Neprezrádzať pravdu svetu,
nepovedať sprostú vetu.
Žiť si život ako predtým,
takto život svoj si kreslím.

Vo sne sa zabíjať pokúšam,
v reále však nejavím záujem,
priateľstvo je vec horúca,
preto niekedy odsudzujem.
Publikoval(a): dodky, 10.11.2013
Přečteno (344x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti