Hra už skončila
Hra už skončila
Hra skončila,
dívka skočila.
Divadlo zavírá,
peklo se otvíra.
Co je trest
a co je spása?
Vše je lest
a pryč je krása.
Mám rád svět
a vše je zpět.
Jak já ho nesnáším,
tak ho teď odnáším.
Hluboko ukrytý,
rzí už je pokrytý.
Tak padá opona,
točme se dokola.
Ona už nedýchá,
v nic už se nemíchá.
A tak končí běh,
o jedno prokletí.
Nikdo ho nedoběh,
bez kapky napětí.
Publikoval(a):
eurius, 10.11.2013