Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

SOCKA MACHT FREI

SOCKA MACHT FREI

ZENITZERO666 Básně » o Životě

Anotace: Pokus nahlédnout na život z jiného úhlu pohledu...

Vaše šedé životy
to je teda kláda
nechápu jak takovej stres
dokážete zvládat.

Všichni máte hypotéku
či cvakáte nájem
plazíte se před šéfem
o to nemám zájem.

Do hrobu si nevemete
vaše hmotný statky
seru na to že z ulice
není cesta zpátky.

Ač vypadá že mám hovno
furt mám plnej život
seberu z chodníku vajgla
dám si levný pivo.
Publikoval(a): ZENITZERO666, 9.11.2013
Přečteno (84x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ružka, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti