Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Teskno mi je

Teskno mi je

Tak nějak teskno mi je
a barvu smutku má i noc
tu tíhu jen tvůj dotek smyje
tak dotkni se mě...
Prosím moc!

A mě stačí málo
i jen pár slov psaných od srdce
to mé by se hned zase smálo
tak zkroť mé emoce!
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 8.11.2013
Přečteno (836x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Cecilka, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 19:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti