Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Blik - Cvak

Blik - Cvak

Za magických nocí

proklečených s kvílením na koberci



při pláči nemluvňat



žárovka se houpe



v každém z nás



osvětlují se stěny

co jsou samý prach



pijí se žloutky se skořápkou

ve sklenkách



mají příběh

a mají předurčenou smrt





zase na tom koberci



klečíš

v rozflákaných flaškách



mžitky

mžitky

mžitky



propálené oční bulvy



bolest

bolest





TAK TRP !!!



štěrkový vojáku

ojetý světem

kolem nás



jsi echo

ztracené doby



jsi

sám

!!!
Publikoval(a): Rezavá plechovka, 8.11.2013
Přečteno (69x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lugilla, Formis

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti