Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tátovi k narozkám

Tátovi k narozkám

davidziak Básně » ostatní ...

Anotace: všechno nej táto

Tati, tati, tati,
už se ti to krátí.
Léta běží maraton,
blíží se tvůj věčný skon.

Čtyřicítka je tu hned,
konec je tvých dětských let.
Avšak den svůj dneska máš,
do nosu si určo dáš.

39 krásných let,
užívej si celý svět.
Přeji všechno nejlepší,
dnes, i za rok další.
Publikoval(a): davidziak, 7.11.2013
Přečteno (156x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti