Zakázaná chuť
Zakázaná chuť
Anotace: Citům člověk nedokáže poručit i když se snaží a i když jsou opětované dokážou bolet :)
Umírám touhou
po netoužení,
jsi jen myšlenka,
co není
jsi jen přelud,
co vídám,
příliš dokonalá
říkám
zadané rty,
tak něžné
ochutnal jsem,
jen zběžně
jak bolestně jsou skutečné...
Publikoval(a):
Formis, 6.11.2013