Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty a já

Ty a já

Járuš Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: V životě, ba i v lásce jsou někdy velké překážky, a my se snažíme je překonat.

Nechme hádek, urážek,
svět je plný porážek.
Máme státi při sobě,
vše není jen o tobě.

V lásce jsou i neshody,
někdy víc než pohody.
Krása lásky, pochopení,
hůř když už v tom vztahu není.

O nápravu se teď prosím snažme,
a to špatné rychle smažme.
Mé srdce již patří Tobě,
je to těžké v této době.

Chci jen Tebe,
dám Ti sebe,
Slíbit věrnost dokážu,
i své city ukážu.

Chce to jen čas, to mi věř,
pokud mě fakt tolik chceš.
Za vše mluví velké činy,
proč teď cítím tolik viny?

Spravme to hned prosím zas,
dokud máme ještě čas.
Než ztratíš Ty mě, já tebe,
budem vinit sami sebe.

Svůj hněv teď dejme bokem,
pojďme k sobě klidným krokem.
Odpuštění, políbení,
vzdyť tak tězké to zas není.

Své myšlenky teď píši sem,
trápí mě to každým dnem,
co vlastně my dva chcem...
Publikoval(a): Járuš, 5.11.2013
Přečteno (963x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Marci-Tami

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti