Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Už to vidím jinak

Už to vidím jinak

Už to vidím jinak,
jak to se štěstím je,
nepomůže ani flaška rumu,
to hlavní problém jest,
nedá se to oblbnout,
ať se snažíš jak chceš,
nachvíly možná pomůže,
no nakonec se pravda ukáže,
že vše není ani trochu v pořádku.
Publikoval(a): Erik Zlatý, 3.11.2013
Přečteno (268x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:06
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti