Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Soumračná

Soumračná

V mých snech černoboká plachetnice
brázdí hladinu kašny
náměstí už zkoralo
zimomřivým svěcením lásky.

Dýchám po otiscích vězňovy duše
je to žhář
průrvou mezi pruhy v peřinách
tiše líbáš mé blouznivé čelo.

Znovu tolik pociťuji chlad v oknech
na římsách okrasných domů
dřímá bezkrevný cit.
V komplikovanosti kradmých slov

jednoduše se mi stýská…
Publikoval(a): Lugilla, 2.11.2013
Přečteno (275x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: qala, Marcone

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:32
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti