Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

deprase

deprase

Marcone Básně » Deprese

Anotace: podivnou formu jsem zvolil ... ale sedla mi. abc, dbc, efc,ghi, die.

těším se na smrt
protože z pekla
se ti budu moct koukat pod sukni

bude to pohoda
pižmově změklá
s příchutí padni, komu padni

a nebo kam.
Hlína voní podle situace
pokud čucháš z pod ní

užíváš zajíčkovou detonaci
ve víru studených pocitů
jen proto, že chceš

už se neprodám
citům jejichž směs
jsem nechtěl a nehledám
Publikoval(a): Marcone, 2.11.2013
Přečteno (243x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Engliš, misafrusciante, koiška, Last, Rovy, Psavec, Doradolanska, Lugilla

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 10:38
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti