Tajemství
Tajemství
V noci u stolu, při svitu měsíce,
vidím ve svíčce tajemství.
Ve vlnkách vody ze sklenice
slyším šum...
V krbu vidím obličeje,
cítím se osamělá.
A ve snu vidím tvář
tak krásnou, jako měsíce zář.
Cítím, že přijde,
slyším jeho hlas.
Počítám kroky,
snad se vrátí čas.
Nic už nečekám...
Publikoval(a):
Nulla, 2.11.2013