Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vojak.

Vojak.

dodky Básně » Vlastenecké, národy, válka

Anotace: Vojakovi list písaný, v hlave myšlienka sa stráca, vtlačené slzy do rany, keď vojak domov sa vracia.

Vojakovi list písaný,
v hlave myšlienka sa stráca,
vtlačené slzy do rany,
keď vojak domov sa vracia.

Rodina je po smrti,
voják sám zo smútkom žije,
úzkosť ho skoro zadusí,
od žiaľu už len pije.

Nechce sa vrátiť do boja,
potreboval by len mier,
však sa ho už ani neboja,
teraz našiel iný cieľ.

Nemyslieť na staré časy,
ktoré ho tak zlomili,
nechať si narásť vlasy,
a zabudnúť na omyly.
Publikoval(a): dodky, 2.11.2013
Přečteno (315x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 07:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti