Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Řekni mé jméno...

Řekni mé jméno...

ArtiiS Básně » o Lásce

Anotace: Pokus o písničku :)

A tady stojím
ztracená a tolik se bojím
že nenajdu cestu zpět
když nás dělí celý svět
Bez lásky

A když se marně snažím dýchat
když už se nechci takhle zmítat
se ptám:

Smím tě držet
až budeš v dešti beznaděje stát?
Když svět se uzavírá
Když se budeš bát?
Řekni mé jméno...
Smím tě milovat
a být tvůj štít?
Tik ťak
Čas nejde zastavit
Jen řekni mé jméno…

Jsem opuštěná
V moři samoty roztříštěná
A mé jizvy se mění v tetování
Růže má trny jako varování
Před bolestí

A když se marně snažím dýchat
když už se nechci takhle zmítat
se ptám:

Smím tě držet
až budeš v dešti beznaděje stát?
Když svět se uzavírá
Když se budeš bát?
Řekni mé jméno…
Smím tě milovat
a být tvůj štít?
Tik ťak
Čas nejde zastavit
Jen řekni mé jméno…

A když se marně snažím dýchat
když už se nechci takhle zmítat
se ptám…
Publikoval(a): ArtiiS, 1.11.2013
Přečteno (258x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rovy, Nikuš-15, Hvězdář, Formis

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti