Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V úplném tichu

V úplném tichu

Killerka. Básně » Smutné

Anotace: strach

V úplném tichu,
šeptám si do vzduchu o strachu ze zániku.
Moc se totiž bojím,
až zestárnu,
už se nezahojím.
Nikdy se už vedle tebe sakra neprobudím.
Smrti já prostě vůbec nerozumím.
Vim že musím,
smířit se s tím jak život končí,
že není nic horší.
Jak mám jen přestat se bát,
jak mám se s tím jen vyrovnat.
...Že skonám,
smrti se oddám.
Publikoval(a): Killerka., 30.10.2013
Přečteno (211x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Last

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 07:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti