Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pravdivé dílko....mrazí mě z toho....potlačené vzpomínky vyplouvají na povrch.... ale i přeze všechno díky.
30.10.2013 17:15 | Marci-Tami
Email:
Heslo: