Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Oprátka.

Oprátka.

dodky Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Na strome si vysí, záleží jej na živote, na každého kričí, stav sa tu po robote.

Na strome si vysí,
záleží jej na živote,
na každého kričí,
stav sa tu po robote.

Pohojdáme sa spolu,
bude sranda uvidíš,
bude to mať dohru,
pach cintorína pocítiš.

Odolať je ľahké,
ale skusiť to je horšie,
kto má myšlienky také,
je to magor proste.
Publikoval(a): dodky, 29.10.2013
Přečteno (429x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti