Svět je místo...
Svět je místo...
Anotace: rodíme se jako originál, umíráme jako kopie
Svět je místo, plné zášti
svět je místo, plné pýchy,
je to místo, kde je těžké žíti,
místo, kde nás svědomí trýzní,
že jsme řekly něco, co špatně vyzní,
protože to, jak na nás ostatní vzhlíží,
je pro člověka bohužel to nejpodstatnější.
Svět je místo, kde každý hraje,
místo, kde každý podřídí se vládě,
aby se zavděčil a nebyl z kraje,
udělá vše jak chtějí jiní,
aby mohl žít v tom jejich stádě,
proto nikdy neřekne co si doopravdy myslí.
Publikoval(a):
Erik Zlatý, 29.10.2013