Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odchod

Odchod

Tess122 Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Odchod někoho koho milujeme nás zasáhne, ale musíme se s tím smířit, protože život nepočká.

Odešel jsi a v slzách mě zanechal,
osudu tvrdému na pospas ponechal.
Ve chvíli kdy jsem dech tvůj cítit potřebovala,
jsi nechal jinou dívku aby se do tebe zamilovala.
Dopustil jsi aby se srdce mé rozbilo,
smutek , vztek , zlost to vše se ve mně rozlilo.
Kde jsou ta slova, která jsi mi tak rád říkal,
kde jsou ty časy, kdy jsi u mě často býval.
Často jsi říkal, že nedovolíš aby mi někdo ublížil,
ale byl jsi to ty kdo se k mému srdci přiblížil,
a ránou osudnou mě ponížil.
Odešel jsi na pouť z níž zpět není cesta,
má duše se zlomila z tvého bezohledného gesta.
Publikoval(a): Tess122, 28.10.2013
Přečteno (152x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Huhlinka, ArtiiS

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti