Puzzle
Puzzle
Jsou dny černé od hladu
jsou dny rozteklé od spáleného vosku hřbitovních svící
a pak jsou noci
kdy hysterky řvou
do polštářů
o překot
když blázni v andělíčkách
przní doktorky a sestry
až z nich teče pot
nebojím se to nahlas říci
utáhnu kravatu
a pomádou pročísnu si vlasy
za chvíli svítá
a já zpívám okapům
co zvrací
dešťovou vodu
pohanské rituály
a dotyky chlípného starce
ruší
slova nevyřčených přání
smývá sperma
z vězeňského kavalce
...
budu tančit rumbu
a kolem mě nechám vířit prach
s plácačkou na motýly
budu chytat meskal
a ve snech
si kleknu
a vykouřím ho vojákům
tiše hlídkujícím na chodbách
...
stíny jsou černé
jak já
píchnu si jehlu do žíly
a pomalu se nechám vznášet
v mrákotách----
R.I.P.
Publikoval(a):
Rezavá plechovka, 28.10.2013