Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vědomí

Vědomí

ArtiiS Básně » o Lásce

Anotace: Vím, že se to až tak úplně nerýmuje, ale copak se pocity a obavy rýmují???

Můžeš být poslední kapkou, která mě přivede zpět na zem.
S vědomím, že mé srdce bude zlomené.
Můžeš být dnem, kdy se všechno změní.
S vědomím, že nic už nezůstane stejné.

Můžeš být důkazem času zabíjejícím vše, v co věřím.
S vědomím, že víra je vše, co jsem měl.
Můžeš být beznaděj, která utápí vše, co cítím.
S vědomím, že je to to jediné, co jsem kdy chtěl.

Můžeš být zjištění, že svět je tak pustý.
S vědomím, že i svět bez života jde dál.
Můžeš být naděje vetkaná v paprscích zapadajícího slunce.
S vědomím, že následuje už jenom tma.

Můžeš být revoluce, tichý hlas za stěnou lží.
S vědomím, že i lež dokáže pravdu říct.
Můžeš být boj, který nikdy neskončí.
S vědomím, že láska nemusí vždy zvítězit.
Publikoval(a): ArtiiS, 28.10.2013
Přečteno (181x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: otevřená konzerva, Formis, a1ička

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti