Dilema
Dilema
Anotace: Já mam fakt smůlu
Můj nejlepší kamarád,
ten má holky taky rád.
On má holky, já mam věci,
dohromady máme kolekci.
Nedávno jsem našel holku,
teď už dobrou kamarádku,
co je přesně jako já,
k tomu navíc krásná.
Po pár dnech jsem cítil lásku,
byl jsem loutka na provázku.
Kamarád ji poznal také,
chtěli jsme jí oba, zase.
Po chvíli mi jasné bylo,
že chce přece jeho tělo.
Dokážu být kamarád,
holky co mam vážně rád,
co chce mého kamaráda,
kterého mam jako bratra?
Publikoval(a):
davidziak, 28.10.2013